Echipamente detectivi Pro detective agency Timisoara

Va oferim posibilitatea (exclusiv la sediul nostru din Timisoara ,str.Sever Bocu 21 tel.0722723100 )  inchirierii echipamentelor  / aparaturii de spionaj(camere ascunse,reportofoane,sisteme de urmarire prin gps,audio recordere etc)  .

echipamente detectivi timisoara pro detective agency

Produsele de spionaj nu au caracter oficial si nu se incadreaza intr-un regim de echipamente speciale cum ar fi :echipamentele militare,echipamente de telecomunicatii speciale sau alte echipamente care ar putea pune in pericol siguranta nationala sau individuala.Nu le  folositi in scopuri ilegale!

Clientii acestor produse  isi asuma responsabilitatea pentru scopul utilizarii si intrebuintarii produselor ,deasemenea isi dau acordul asupra conditiilor si a termenilor de folosire a acestora .

 

Produsele ar putea  fi folosite pentru monitorizarea sau supravegherea:
-activitatii angajatilor firmei dumneavoastra in timpul programului;
-copiilor  ;
-persoanelor cu dezabilitati fizice sau psihice;
-persoanelor  in varsta ce necesita atentie sporita;
-persoanelor  banuite  de infidelitate;
-bonei, ce supravegheaza copiii dumneavoastra;
-bunurilor dumneavoasta in camera de hotel.

Persoanele in cauza, conform legislatiei din Romania, trebuie informate asupra faptului ca este posibil sa fie spionate, monitorizate, supravegheate.

Companiile si firmele  pot utiliza produsele  prezentate  in conditii de deplina legalitate doar in situatia in care vor face cunoscut  angajatilor ca in incaperea unde lucreaza s-au instalat dispozitive de supraveghere sau ca telefoanele mobile (proprietatea companiei) primite spre utilizare ca telefoane de serviciu,  sunt supuse monitorizarii, in vederea asigurarii corectitudinii angajatilor si a prevenirii scurgerii de informatii clasificate sau senzitive.
Este responsabilitatea fiecarui utilizator sa se supuna legislatiei in vigoare si sa evite folosirea produselor de spionaj  in scopuri ilegale. Prin cumpararea si utilizarea dispozitivelor prezentate, utilizatorul intelege si consimte ca le va folosi doar intr-o maniera legala si conform conditiilor legale.

Interceptarea convorbirilor, sms-urilor si activitatii telefoanelor mobile ale altor persoane, precum si instalarea dispozitivelor de supraveghere sau monitorizare in anumite locatii fara instiintarea persoanelor in cauza, pot fi considerate infractiuni.

Iata, in intelesul legii penale, ceea ce constituie infractiune:

Incalcarea prin orice mijloace de interceptare  a dreptului la viata privata

spionaj ilegal detectiviArt. 209. – (1) Incalcarea dreptului la viata privata al unei persoane prin folosirea oricaror mijloace de interceptare de la distanta de date, informatii, imagini sau sunete din interiorul locurilor mentionate in art. 209 alin. (1), fara consimtamantul persoanei care le foloseste sau fara permisiunea legii, se pedepseste cu inchisoare stricta de la un an la 3 ani sau cu zile-amenda.

(3) Actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate. Impacarea partilor inlatura raspunderea penala.

Art. 213. – Confectionarea, comercializarea, instalarea sau utilizarea, fara drept, de mijloace tehnice destinate interceptarii sau impiedicarii comunicatiilor se pedepseste.

(2) Fotografierea sau filmarea din locuri publice a exteriorului unui imobil cu destinatia de locuinta, resedinta sau casa de vacanta, apartinand oricarei persoane, nu constituie infractiune.

Ce drepturi are un detectiv particular autorizat sau o agentie autorizata de detectivi particulari?

 

Art. 11. – (1) In exercitarea profesiei detectivul particular are dreptul sa efectueze investigatii in legatura cu persoanele, bunurile, faptele, datele si imprejurarile care fac obiectul acestei activitati, cu respectarea stricta a drepturilor si libertatilor cetatenilor, precum si a dispozitiilor legale.

(2) In efectuarea investigatiei detectivul particular poate solicita persoanelor fizice sau autoritatilor publice informatii care, potrivit legii, nu sunt clasificate si nu aduc atingere dreptului la viata intima, familiala si privata ori altor drepturi si libertati fundamentale ale persoanei vizate.”

6.1. In exercitarea profesiei detectivul particular are dreptul sa efectueze investigatii si supravegheri prin observare directa, fotografiere, inregistrare audio-video si sa solicite din arhivele si evidentele unor institutii publice date, care, potrivit legii, nu sunt clasificate si nu aduc atingere dreptului la viata intima, familiala ori privata sau altor drepturi si libertati fundamentale ale persoanei.

Servicii autorizate detectivi particulari Romania: Bucuresti, Timisoara, Constanta, Cluj, Craiova, Iasi, Pitesti, Oradea, Ploiesti, Brasov, Bacau, Galati, Arad, Sibiu, Tg Mures, Suceava, Botosani, Braila, Satu mare, Deva, Mures, Focsani, Curtea de Arges.